dimecres, 18 de maig del 2011

La visita del Sr. Ramon Anglès vista pel José David





Avui ha vingut el senyor Ramon Anglès al cole i li hem fet unes quantes preguntes. Ell, primer, ens va explicar que els primers pisos es van començar a fer a l'any 52. Les cases eren molt petites. Li van posar el nom de "la ciutat desnuda". Li van posar així perquè abans no hi havia res. L'autobús va funcionar a partir dels anys 60. Llavors jo li he demanat:

- Quin Polvorí li agrada més, el d'ara o el d'abans?
I ell m'ha dit, que li agradava més el d'abans perquè es va criar en aquest barri, i era molt diferent i millor que ara.

També ens ha dit que li agradaven molt els animals i que sempre anava a donar de menjar als conills. Que com que abans no hi havia gaires medecines, anava des de casa seva per buscar plantes medicinals que utilitzava la seva mare, com per exemple la cua de cavall.

Ara sabem que El Polvorí comença on ara es troba l'escola Pau Vila, que l'estadi Serrahima abans era una pedrera i que el barri era com un poble petit.

Per finalitzar, vam veure unes imatges de com era abans el barri i la nostra escola i hem quedat per un altre dia per anar a fer una passejada per la muntanya.

2 comentaris:

nuria ha dit...

Molt ben fet aquest escrit Felicitats

Aimie ha dit...

Moltes Felicitats!!!