divendres, 25 de febrer del 2011

Parc Infantil de Trànsit. 25/02/2011

Era divendres, havien arribat a classe i estàvem parlant. Sense autorització no es pot sortir del cole. El mestre em va donar a mi la càmara. Ens vam posar per parelles i vam sortir al pati i ens vam fer una foto a tota la classe. Després vam anar caminant una mica ràpid fins a Plaça Espanya on ens esperava un bus de la TMB, dels grans, que ens portaria cap al castell de Montjuïc.

Vaig estar fent fotos als paisatges, tantes fotos vaig fer, que fins i tot em vaig despistar i em vaig oblidar de la meva jaqueta amb el meu entrepà i el de la Melody a dins de l’autocar, després quan vam arribar vam anar a les bicis on estaven dos guàrdies urbanes.

Primer ens vam haver de vestir: ens vam posar una armilla reflectint i un barret higiènic per sota del casc. Tot seguit ja vam poder agafar les bicis.

El Parc de trànsit semblava un carrer de debò: amb semàfors, senyals amb límits de velocitats, direccions, stop...

Allí vaig tenir la sensació de que estava realment pel carrer amb la meva bici. Ho vaig fer tot molt bé (sense comptar els dos cops que em vaig saltar l’STOP, però no va ser culpa meva, és que amb la llum del sol no es veia molt bé).

Després de la meva classe, van fer el circuit els de 5è, i en acabar ells, un altre cop nosaltres. En aquesta ocasió no era igual, per què si et saltaves una senyal et posaven una multa. Els de 5è van fer de vianants.

Molt després, al final, van fer de vianants nosaltres. En acabar ens van donar una regla-polsera-senyalitzador-luminós a cadascú de nosaltres i un qüestionari per saber si havien entès tot el que ens havien explicat.

Vam tornar corrents a l’autobús i ens va deixar molt a prop del cole. I així va ser aquesta sortida que us recomano que feu algun dia.

Boris Cabrera. 6è.

2 comentaris:

nuria ha dit...

La veritat m'agradat molt la excurció peró no tant perque tenia angiines i me mulestaba bastant

kevin ha dit...

Em va agradar molt muntar a les bicicletes