dilluns, 31 de gener del 2011

T'explico: El Submarí.


El Submarí és un lloc on acudim per fer reforç de les tasques escolars que està al Carrer del Foc, a la Zona Franca.

Quan sortim del col·legi anem a fer els deures els dimarts i els dijous. Abans de fer les tasques podem jugar; els grans se’n van a dalt a fer diferents jocs i els petits ens divertim fent d’altres activitats, quan han passat tres quarts d’hora ens posem a fer els deures.


El Submarí comença a les 5:00 i acaba a les7:30. Quan els petits juguem sempre volem passar molta més estona jugant i els monitors ho tenen molt difícil per a posar-nos a treballar.

Cada dijous els petits fem tallers: un dia fem un tambor un altre un marc, etc. Cada dia ens acompanyen els nostres mestres del submarí: el Miguel, el Cristian, la Mari, la Neus, la Meri la Andrea, etc...

També coneixem a molta gent molt diferent i fem molts amics, però el que més ens agrada és que hi ha gent de la nostra escola i també estar tots junts.

Al Submarí fem moltes sortides molt divertides per exemple: l’estadi del Barça, el Nou Camp i vam anar a Portaventura.


Ara falta poc per les colònies, farem una setmana de colònies i farem moltes activitats divertides, sortides, jocs, anar a la piscina etc... i el més xulo és que ens anirem de casa i dormirem fora una tota setmana!

El Submarí ens agrada molt i volem donar les gràcies a tots els que se’n ocupen de nosaltres i pensen activitats i jocs per a nosaltres. Ens ho passem molt bé i aquest és el nostre petit homenatge.

Moltes gràcies a tots!!!!


María, Alexis i Núria. 6è Escola El Polvorí