diumenge, 26 de desembre de 2010

APADRINA UNA VACA! Un acte solidari i un projecte de Ciutadania

Els alumnes de 6è han dut a terme un projecte molt particular, un secret i una sorpresa que s'ha desenvolupat durant aquest primer trimestre a l'assignatura de Ciutadania: l'apadrinament d'una vaca per a una dona del sud de l'Índia. Durant aquests tres messos han hagut de reunir pels seus mitjants els 9E fins a que entre tota la classe poguessim reunir els 190E. Tots sabien que estaven participant en la compra d'un animal, que seria en certa manera com la mascota de la classe. Però el que no sabien era de quin animal es tractava en realitat.

El 16 de desembre, la Clara i en Sergi, els dos membres de l'ONG ACT FUNDACIÓ http://www.actfundacio.org/fundacio_cast.php van venir a la nostra escola per a presentarnos quina és la seva tasca, donant que ells no tant sols treballen en el projecte d'apadrinament de les vaques.

Vam conèixer de primera mà la realitat dels nens i nenes de les escoles/llars d'acollida amb les quals col·laboren.

Estem molt contents i orgullosos de la nostra nova amiga "POLVORINA" i la nostra intenció pels propers trimestres és fer estensiva aquest projecte a tota l'escola i poder ajudar al major nombre de dones que ens sigui possible.

Informeu-vos amb més detall a la pàgina: http://apadrinaunavaca.org/index-cast.htm us animem a participar-hi en aquest projecte tant solidari!

Moltes gràcies Clara i Sergi i fins aviat

1 comentari:

Anònim ha dit...

M'agradat , molt això d'apadrinament d'una vaca..Es una bona ajuda pels nens i nenes d'altres països!
Jo m'anava pensant que era una mascota per la nostra clase..però no va ser aixì era una vaca per l'India per nens i dones que necesitaven llet!! la nostra vaca es diu "POLVORINA"
M'ha fet molta il·lusiò el fet de poder ajudar a la gent..


US ANIMO HA PARTICIPAR:D

http://apadrinaunavaca.org/indexcast.htm