dimarts, 26 de gener del 2010

Animals Fantàstics: Dragall


El Dragall prové del llatí dracusgallus fugasen que vol dir rèptil de foc.
Des de l'inci dels temps, una cobra reial es va enamorar d'un gall gegant. Aquesta espècie de gall es va extingir 27.000.000 anys després, el cas és que de la unió d'aquests dos animals, va néixer una serp amb cap de gall. Aquest nou ésser era impressionant, sobretot a mida que anava creixent.
A la seva adolescència, el que més li agradava era anar al gimnàs prehistòric INEFP(Institut Nacional d'Educació Física de la Prehistòria). De tant anar al gimnàs, de seguida es van poder veure els resultats del seu esforç: grans musculets recorrien el seu cos, una mena de roques que li donaven una super-força a la punta de la seva cua.
També li agradava molt anar al cinema amb els seus amics.

S'alimentava d'ous d'altres dragalls, de caramels, de xuxes i de menjar ràpid com la pizza, hamburgueses, patates fregides amb salses de ketchup, mostassa, maionesa, barbacoa, xili i mousse de fines herbes.

Vivia en climes càlids, era fàcil localitzar-lo al desert dels ossos pelats i al desert de l'Esfinx silenciosa, aquests pertanyien al Regne de la Fantasia, també anomenat com el Regne de les Bruixes.


YERAY 5È

6 comentaris:

nuria i sara ha dit...

Ha quedat molt bónic l'animal que ha fet el Yeray: el Dragall.

melody ha dit...

OOOOOHHHH!!!!
QUE BONIC QUE HA QUEDAT EL DRAGALL!!!

Juan Luis ha dit...

Que bén fet esta aquest animal inventat.
M'ha agrdat molt aquesta manualitat!!.

miki ha dit...

que bonic el Dragall !!!

miki ha dit...

que bonic el Dragall !!!

miki ha dit...

El dibuix de la Rut és xulisim !!!